Dickens Festijn

Tijdens het jaarlijkse Dickens Festijn herleeft het 19e eeuwse Londen van Charles Dickens in het centrum van Deventer. In 2014 heeft het Dickens Festijn plaats op zaterdag 20 en zondag 21 december.

In het historische Bergkwartier komen tijdens het evenement ruim 900 personages uit de beroemde boeken van de Engelse schrijver tot leven.

Het Dickens Festijn wordt jaarlijks bezocht door ruim 150.000 bezoekers. Het festijn is op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Houdt u wel rekening met een wachttijd bij de toegang tot het Dickens Festijn in de Walstraat.

Verkeersmaatregelen

Gaat u naar het Dickens Festijn? Kom dan op de fiets of maak gebruik van het openbaar vervoer of de buspendel vanaf de A1. Komt u toch met de auto, houdt u dan rekening met afgesloten straten en beperkte parkeergelegenheid. Alle verkeersmaatregelen leest u op de pagina Verkeersmaatregelen Dickens Festijn.

Plattegrond

Bekijk alvast de route van het Dickens Festijn op de speciale plattegrond. Hierop vindt u ook de halteplaats voor de pendelbussen, de toiletten en andere handige informatie.

Meer over het evenement vindt u op www.vvvdeventer.nl

Spring naar einde Spring naar begin