Logo gemeente Deventer

€ 200 voor hoge energienota minima

Mensen met een laag inkomen krijgen € 200 extra (energietoeslag) om de hoge kosten voor energie te kunnen betalen. Mensen met een bijstandsuitkering hebben hierover een brief ontvangen. Zij hoeven dit bedrag niet aan te vragen maar krijgen het vanzelf op hun bankrekening gestort. Het is nog niet bekend wanneer dat gebeurt. 

 

Een ander laag inkomen

Mensen uit Deventer die een ander laag inkomen hebben, bijvoorbeeld een andere uitkering, alleen AOW of zelfstandig ondernemers met weinig inkomsten, komen ook in aanmerking voor deze energiekostenvergoeding van € 200. 

 

Meer informatie volgt

Op dit moment weet de gemeente nog niet precies wie in aanmerking komen voor deze regeling. Zodra dat bekend is, kunt u dat lezen op deze website en op de gemeentelijke informatiepagina’s Deventer Nu in de huis-aan-huiskrant Stedendriehoek. 

 

Betalingsproblemen oplossen

Heeft u betalingsproblemen? Wacht dan niet en neem direct contact op met een medewerker van het Budgetadviesbureau via telefoonnummer 0570 - 69 35 35 of per e-mail: bad@deventer.nl

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.