A Taste of Honey

De verrassende en eigenzinnige ambiance van A Taste of Honey trekt een zeer divers publiek. Deze naar eigen zeggen 'gezellige, maar ietwat rommelige gelegenheid' kunt u vinden in de Deventer binnenstad. De sfeervolle historische stadstuin maakt A Taste of Honey uitermate geschikt als trouwlocatie.
Bruidstaart in A Taste of Honey

Wilt u trouwen of uw partnerschap registreren in A Taste of Honey? Bel om een datum af te spreken naar telefoonnummer 0570 - 60 17 99.

Naar een YouTube filmpje

Toespraak

Wilt u dat een trouwambtenaar een toespraak houdt tijdens uw ceremonie, dan betaalt u daarvoor € 92,50. Dit bedrag komt extra bij de kosten voor de trouwlocatie. U mag een voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Houdt de trouwambtenaar geen toespraak of wordt deze gedaan door een genodigde? Dan betaalt u niets extra's. U kunt alleen geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Kosten

  • maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur: € 249 *
  • maandag tot en met vrijdag na 18.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *
  • zondag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *

* Deze bedragen zijn exclusief de kosten voor een toespraak door een trouwambtenaar en exclusief het bedrag dat A Taste of Honey eventueel in rekening kan brengen voor de dienstverlening.

Wat is er mogelijk in A Taste of Honey?

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij A Taste of Honey? In het handige overzicht Mogelijkheden officiële trouwlocaties (pdf, 250 KB) ziet u direct de mogelijkheden per locatie. Zo is aangegeven waar huisdieren zijn toegestaan en welke locatie toegankelijk is voor invaliden. U kunt bovendien gemakkelijk meerdere locaties met elkaar vergelijken, zodat u uitkomt op uw ideale trouwlocatie.

Meer informatie

A Taste of Honey: Spijkerboorsteeg 27, 7411 JE Deventer. Telefoonnummer 0570 - 60 17 99. Meer informatie vindt u op de website van A Taste of Honey.

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus kunnen er op dit moment maximaal 24 personen tegelijk aanwezig zijn in het gebouw van A Taste of Honey. Voor de tuin geldt een maximum van 40 aanwezigen. Dit is inclusief het bruidspaar en de fotograaf, maar exclusief de trouwambtenaar.

Gasten moeten mondkapjes dragen.

English Deutsch