Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Beleid & Visie

Het BAD helpt schulden van inwoners aanpakken en draagt zo bij aan de leefbaarheid van Deventer. Hierin werkt het samen met anderen binnen en buiten de gemeente Deventer.
Skyline Deventer

Schulden lossen we samen op

Schulden vormen niet alleen een probleem voor de persoon zelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken, draagt het BAD direct of indirect bij aan de leefbaarheid van Deventer. Lees de visie van de gemeente Deventer in Schulden lossen we samen op (pdf, 1,1 MB) op.

Serviceconcept Budget Adviesbureau Deventer (BAD)

In het Serviceconcept Budget Adviesbureau Deventer (BAD) (pdf, 335 KB) leest u hoe wij omgaan met onze klanten en samenwerken met anderen binnen en buiten de gemeente Deventer.

Sneller schulden stabiliseren en saneren (4S-aanpak)

Schuldsituaties sneller oplossen, dat proberen we uit in een pilot. Schuldeisers die in deze pilot benaderd worden, kunnen een akte van cessie (pdf, 175 KB) invullen en zo hun vordering overdragen. Schuldeisers kunnen een informatiefolder opvragen bij 4S-aanpak@deventer.nl.

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Bekijk de contactgegevens van het BAD.

Lees meer

 

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
'Schulden lossen we samen op' 2017 - 2020 1.114,6 KB
Serviceconcept Budget Adviesbureau mei 2017 334,3 KB
Akte van cessie 175,9 KB
English Deutsch