Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Interactieve jaarrekening via app

De jaarrekening en het jaarverslag 2013 zijn interactief te bekijken via een app. Voor dit jaarverslag heeft Deventer een prijs gewonnen: de Deloitte Kordes Award 2014.

De app is te downloaden in de Apple App-store en de Google Play-store. Er is ook een webversie: gemeentedeventer.appspirit.nl/app. Download de handleiding (pdf, 2,44 MB)

Met de digitale, interactieve jaarrekening en jaarverslag maakt de gemeente deze stukken toegankelijker voor een breed publiek. Ook levert het een besparing op in papier- en drukkosten en draagt het zo bij aan het duurzaamheidsambities van de gemeente.

Deloitte Kordes Award 2014

De gemeente Deventer heeft voor dit jaarverslag de Deloitte Kordes Award 2014 gewonnen, de prijs voor het beste jaarverslag in de publieke sector. Lees meer in het nieuwsbericht over deze prijs.

Interactief en multimediaal

De interactieve versie is 1 van de 1e digitale jaarverslagen van een gemeente. Er zijn goede zoekmogelijkheden en ook is het mogelijk om in het jaarverslag aantekeningen te maken en deze te versturen, bijvoorbeeld via e-mail.

U kunt snel tussen hoofdstukken navigeren. Dat is handig voor de onderlinge verbanden tussen onderwerpen en hoofdstukken. Daarnaast zijn diverse filmpjes en animaties opgenomen, bedoeld om begrippen uit te leggen of te laten zien wat de gemeente in 2013 heeft gerealiseerd.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Handleiding interactieve app financiën 2.504,0 KB
English Deutsch