Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Jaarrekening 2014

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op dinsdag 7 april de jaarrekening en het jaarverslag over het jaar 2014 vastgesteld en aangeboden aan de gemeenteraad.

Lees het persbericht.

Digitale jaarrekening

Door het aanbieden van de jaarrekening en het jaarverslag via een website en een app zorgen we voor een gemakkelijk toegankelijk en goed leesbaar jaarverslag.

U kunt de jaarrekening en het jaarverslag bekijken via http://gemeentedeventerjaarrekening2014.appspirit.nl/app/. Voor een goed gebruik van de website adviseren wij om als browser gebruik te maken van Google Chrome of Safari. Wilt u een indruk krijgen hoe de website te gebruiken? Download dan de gebruikershandleiding (pdf, 2,3 MB).

De app is ook te downloaden uit de Google Play Store of de App store.

Deloitte Kordes award

In 2014 heeft de gemeente de Deloitte Kordes award gewonnen voor het beste jaarverslag 2013 van de publieke sector. De jury oordeelde toen: “Niet alleen voldoet het jaarverslag aan alle criteria van transparantie, maar ook is dit een goed voorbeeld van een innovatief en toekomstgericht jaarverslag.”

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Handleiding jaarrekening 2014 2.324,5 KB
English Deutsch