Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Informatiemanagement adviseur

Een innovator met strategisch inzicht en kennis over informatievoorzieningen en proces-veranderkunde, daar zijn wij naar op zoek! Als je dit weet te combineren met uitstekende advies-, communicatie- en presentatievaardigheden gaan wij graag met jou in gesprek. Wij hebben ruimte voor 2 adviseurs.

Foto adviseur

Opleidingsniveau: WO
Aantal uren: 36
Vakgebied: ICT
Salarisindicatie: € 2885 tot € 5017
Sollicitatietermijn: 7 december 2019
Contractvorm: bepaalde tijd en mogelijk zicht op onbepaalde tijd

Gauw een motivatiebrief in elkaar sleutelen of je cv bijwerken is niet nodig! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en we spreken snel af voor een kop koffie en een goed gesprek. Wie weet ben jij straks onze Informatiemanagement adviseur. Wij kijken alvast uit naar je komst!

Jouw werk

Je gaat werken bij de gemeente Deventer voor de DOWR-I. Dit is een samenwerkingsverband op het gebied van ICT tussen de gemeentes Deventer, Olst-Wijhe en Raalte (DOWR). Vanuit het prachtige stadhuis van Deventer zorg je er samen voor dat meer dan 1.000 collega’s hun werk goed kunnen doen. De Informatie Management Adviseurs zijn werkzaam in alle drie de gemeenten en kennen specialisaties op het sociaal domein, fysiek domein, dienstverlening en bedrijfsvoering.

Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het adviseren over en (mede)ontwikkelen van beleid op het gebied van informatiemanagement. Tevens ben je de verbinding tussen DOWR-I en de stakeholders bij de gemeenten. Je helpt afdelingen en medewerkers met achterhalen en formuleren van hun wensen en bent in staat om deze zó te vertalen dat jouw ICT-collega’s de best mogelijke oplossing kunnen vinden. Je zorgt hierbij voor samenhang van vraagstukken en processen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt namelijk nauw samen met je collega informatiemanagement adviseurs en het management van DOWR-I.

Over jou

Naast dat je een verbinder met daadkracht bent is het minstens zo belangrijk dat:

 • Je beschikt over informatie analytische vaardigheden;
 • Je een stevige persoonlijkheid bent. Je kunt snel schakelen, bent assertief en niet ‘voor 1 gat te vangen’;
 • Je communicatief sterk bent. Je weet jezelf ook goed uit te drukken op papier.

Jouw ervaring

We kunnen een goede match zijn als:

 • Je een WO-opleiding hebt met ruime ervaring met advisering op het gebied van informatiemanagement;
 • Je meerdere jaren ervaring in een overheidsorganisatie en in een complexe omgeving met verschillende belangen en partijen en met procesontwerp hebt.

Ons aanbod

Wij vragen veel van jou, maar daar krijg je ook veel voor terug, namelijk een dynamische en professionele werkomgeving en een gezellig team dat elkaar helpt. Hebben wij je interesse gewekt? Dan staan daar aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover.

Wij zoeken 2 adviseurs:

 • tijdelijk voor een jaar met mogelijk uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst
 • tijdelijk voor 5 maanden, in verband met vervanging zwangerschapsverlof

Daarnaast bieden wij:

 • Salaris tussen € 2885 - € 5017;
 • 36-urige werkweek met flexibele werktijden, ook thuiswerken is mogelijk;
 • Pensioensopbouw bij het ABP;
 • Individueel keuzebudget van 17,05%. Via het keuzemodel kun je je Individueel Keuzebudget ook inzetten voor aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;
 • Reiskostenvergoeding bij tijdelijk dienstverband en fiscale reiskostenregeling bij vaste aanstelling;
 • Verder hebben wij een regeling betaald ouderschapsverlof en verhuiskostenregeling.

En dan nog dit

Bij DOWR-I vinden we persoonlijk contact en een goede samenwerking belangrijk. Voor ons is het daarom ook belangrijk dat je over een gezonde dosis humor beschikt, je sportief bent en gewoon trakteert op bitterballen als je bent vergeten je scherm te vergrendelen 😉.

Lijkt het je wat? Neem snel contact op!

Herken jij je in de bovenstaande tekst en lijkt deze functie je wel wat? Of heb je vragen over de vacature? Neem dan snel contact op met René Passchier teammanager DOWR-I, telefoon 0570-693 843 of stuur een e-mail naar rene.passchier@dowr.nl.

English Deutsch