Groenbeheerder

De gemeente Deventer zoekt een Groenbeheerder voor 24 uur per week.

Wat ga je doen

 • Je bent aanspreekpunt voor collega’s, inwoners en externe partners (aannemers, netwerk- en vrijwilligersorganisaties) voor vragen, en klachten op het vlak van groenbeleid, groenbeheer en de uitvoering daarvan in de dagelijkse praktijk;
 • Je levert input voor de programmering van het meerjaren onderhoud, verbetering van beheerplannen en uitvoeringsprocessen;
 • Je adviseert over het beheer van de kwaliteit en kwantiteit van het groenareaal en draagt daarbij zorg voor een goede borging van groendata in het beheerpakket;
 • Je beheert het kwaliteitskader, programma van eisen, van de gemeente Deventer voor de inrichting van de openbare ruimte, specifiek voor het vakgebied groen.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een relevante afgeronde Hbo-opleiding bijvoorbeeld IAH-Larenstein of door ervaring verkregen hbo werk en denkniveau;
 • Je bent naast beheerder ook adviseur en weet daarbij partijen te verbinden;
 • Je hebt een klantvriendelijke instelling naar inwoners en initiatiefnemers;
 • Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig;
 • Je staat open voor ideeën en meningen van anderen teneinde het beste integrale resultaat voor de stad te bereiken;
 • Je hebt meerdere jaren (5 á 7) relevante werkervaring;
 • Je bent pro actief en samenwerkingsgericht;
 • Kennis en ervaring met integraalbeheer in de openbare ruimte is een pré.

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.591(aanloopschaal 9) en maximaal € 4.225 bruto per maand, op basis van salarisschaal 10 (functionele schaal) en een 36-urige werkweek. Dit is exclusief 17,05% Individueel Keuzebudget. Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Ook heeft Deventer eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Via het keuzemodel kun je je Individueel Keuzebudget inzetten voor aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten. Daarnaast kun je je IKB en verlofuren ook inzetten voor fiscaal voordelige arbeidsvoorwaarden. Verder hebben wij een regeling betaald ouderschapsverlof en variabele werktijden.

Na een jaar van goed functioneren wordt de tijdelijke aanstelling omgezet in een aanstelling algemeen medewerker in vaste dienst.

Het team

Je komt te werken in het team Inrichting en Beheer Leefomgeving. Een team van ruim 45 enthousiaste en betrokken collega’s die vanuit verschillende kennisgebieden werken aan de kwaliteit van de Deventer leefomgeving. Daarnaast krijg je inhoudelijk ook te maken met de collega’s uit de teams Beleid en PRO. Verder vervult het team een belangrijke rol als adviseur/regisseur op het vlak van de wettelijke, reguliere en beherende taken binnen de diverse vakgebieden.

De gemeente Deventer

Deventer, stad om van te houden. Een Hanzestad aan de IJssel met historie en dorpen in het buitengebied  in een fraaie landschappelijke setting. De gemeente is volop in beweging om de huidige en toekomstige maatschappelijke opgaven tegemoet te treden. In de gemeente Deventer wordt met hart en ziel wordt gewerkt voor inwoners, bedrijven en anderen die met de gemeente in aanraking komen. Ambitieuze plannen maken, deze realiseren en handen uit de mouwen zien we graag bij de gemeente Deventer. Om dit alles gezamenlijk en transparant te laten verlopen hebben we participatie hoog in het vaandel staan en is uitstekende communicatie hierover een must.

Informatie en reageren

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld.

Interne kandidaten (Talentenregio) hebben voorrang op externe sollicitanten.

Voor meer informatie over de functie kun contact opnemen met Remco Westra teammanager team Inrichting & Beheer Leefomgeving, telefoon 0570-69 36 61 of Paul Mondelaers, groenadviseur 0570 – 69 36 93.

Je belangstelling kun je alleen via het digitale sollicitatieformulier kenbaar maken. Wij ontvangen dit formulier graag uiterlijk donderdag 21 februari 2019. De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 25 februari tot en met 1 maart 2019.

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

English Deutsch