Managementsecretaresse

Het team Ondernemen & Vergunningen (OV) is op zoek naar een managementsecretaresse voor 32 uur per week.

Stadhuis Deventer

Omschrijving functie

Je ondersteunt het teammanagement, zodat zij en het team hun werk efficiënt en effectief kunnen uitvoeren. De werkzaamheden variëren van agendabeheer, het voorbereiden en notuleren van vergaderingen, verrichten van voorgangscontroles, het maken van nieuwsbrieven, organiseren van bijeenkomsten, administratieve taken bij personele en financiële zaken. Daarbij houd je ook tijdige afhandeling van actiepunten in de gaten en spreekt verantwoordelijken hierop aan.

Omschrijving kandidaat

Wij zoeken iemand met kennis en ervaring van secretariële/managementondersteuning op MBO+ werk- en denkniveau. Als organisatietalent kan jij zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je bent proactief, communicatief vaardig, je hebt kennis van moderne communicatiemiddelen en vindt het leuk om zelf initiatieven te nemen. Je hebt goede kennis van automatiseringstoepassingen, waaronder Windows 10 en SharePoint. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en hebt kennis van en inzicht in procedures binnen een gemeentelijke organisatie.

Werken voor Deventer

De gemeente Deventer is een moderne en snel schakelende gemeentelijke organisatie met de blik naar buiten en een focus op het realiseren van ondernemers- en inwonerstevredenheid. We werken samen volgens onze kernwaarden Zorgzaam, Open, Verantwoordelijk en Durf.

Het team

Het team Ondernemen en Vergunningen (ongeveer 55 medewerkers) maakt initiatieven mogelijk en draagt bij aan een veilige leefomgeving. Het team voorziet in tijdige en zorgvuldige vergunningverlening, bestuursrechtelijke handhaving en het relatiebeheer van de gemeente.

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.729,00 bruto per maand, op basis van salarisschaal 6 en een 36-urige werkweek. Dit is exclusief 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) op jaarbasis.

De gemeente Deventer heeft eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Via het keuzemodel kun je je IKB inzetten voor aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten. Je kunt je IKB en verlofuren ook inzetten voor fiscaal voordelige arbeidsvoorwaarden. De gemeente heeft een regeling betaald ouderschapsverlof en variabele werktijden.

Informatie en reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Holst (06-20565966) of Coen Dingemanse (06-10908522), teammanagers team Ondernemen en Vergunningen.

Je kunt je belangstelling kenbaar maken door aan te geven waarom jij de meest geschikte kandidaat bent en hoe jij van deze functie een succes gaat maken via het digitale sollicitatieformulier.

Wij ontvangen dit formulier graag uiterlijk 24 februari 2019.

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

English Deutsch