Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Beheerder Riolering en Wegen

De gemeente Deventer zoekt een Beheerder Riolering & Wegen voor 36 uur per week.

Wat ga je doen

 • Je organiseert het benodigde operationele weg- en rioolbeheer van inspectie tot klein onderhoud;
 • Je werkt mee aan het beoordelen van de inspecties om samen met de beheeradviseurs tot geprogrammeerd onderhoud te komen;
 • Je beoordeelt onderhoudsprojecten en (her)-ontwikkelingen op beheerbaarheid. Voor de integrale toetsing neem je ook deel aan beheergroep;
 • Je begeleidt en bent het eerste aanspreekpunt voor verschillende aannemers;
 • Je levert input voor de programmering van het meerjaren onderhoud, verbetering van beheerplannen en uitvoeringsprocessen;
 • Je zorgt voor de behandeling van complexere meldingen op het gebied van water, riolering en wegen. Hierin heb je een signaleringsfunctie en je weet wanneer je moet ‘opschalen’ richting de beheeradviseurs;
 • Binnen het contractbeheer zorg je voor de afhandeling van facturen. Ook hierin heb je een signaleringsfunctie richting de beheeradviseurs.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting civiele techniek of door ervaring verkregen HBO werk en denkniveau;
 • Je bent naast beheerder ook adviseur;
 • Kennis en ervaring met integraalbeheer in de openbare ruimte is een pré;
 • Je hebt een klantvriendelijke instelling naar inwoners en initiatiefnemers;
 • Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig;
 • Je staat open voor ideeën en meningen van anderen teneinde het beste resultaat voor de stad te bereiken;
 • Je hebt meerdere jaren (5 à 7) relevante werkervaring;
 • Je bent proactief en samenwerkingsgericht.

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.335,-- (aanloopschaal 8) en maximaal € 3.805,-- bruto per maand, op basis van salarisschaal 9 (functionele schaal) en een 36-urige werkweek. Dit is exclusief 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) op jaarbasis.

De gemeente Deventer heeft eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Via het keuzemodel kun je je IKB inzetten voor aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten. Je kunt je IKB en verlofuren ook inzetten voor fiscaal voordelige arbeidsvoorwaarden. De gemeente heeft een regeling betaald ouderschapsverlof en variabele werktijden.

Na een jaar van goed functioneren wordt de tijdelijke aanstelling omgezet in een aanstelling algemeen medewerker in vaste dienst.

Gelijke kansen voor iedereen

Bij de eerste selectie van sollicitanten kijkt de gemeente Deventer niet naar de achtergrond, levensstijl, geloofsovertuiging of uiterlijke kenmerken van een kandidaat. We zoeken gemotiveerde en kwalificeerde medewerkers. Dat staat voorop. We noemen dit anoniem solliciteren. Het is een proef. Wat het betekent? Dat je een sollicitatieformulier invult waarin je een aantal kenmerken van jezelf achterwege laat, zoals naam, foto, leeftijd, burgerlijke staat en geslacht. Zo kunnen we je beoordelen op basis van je kwaliteiten, niet op je achtergrond. Gelijke kansen voor iedereen. Wanneer je het formulier invult, doe je automatisch mee aan de proef.

Het team

Je komt te werken in een team van ruim 45 enthousiaste en betrokken collega’s die vanuit verschillende kennisgebieden werken aan de kwaliteit van de Deventer leefomgeving. Daarnaast krijg je inhoudelijk veel te maken met de inhoudelijk adviseurs van de teams Beleid en Pro. Verder vervult het team een belangrijke rol als adviseur/regisseur op het vlak van de wettelijke, reguliere en beherende taken binnen de diverse vakgebieden.

De gemeente Deventer

De gemeente Deventer is een moderne en snel schakelende gemeentelijke organisatie met de blik naar buiten en een focus op het realiseren van ondernemers- en inwonerstevredenheid.

De directieraad stuurt op één organisatie, met medewerkers die met plezier werken aan de Deventer vraagstukken. Een organisatie waarin we integraal werken, over team-, domein- en organisatiegrenzen heen.

We werken samen volgens onze kernwaarden Zorgzaam, Open, Verantwoordelijk en Durf.

Informatie en reageren

Heb je vragen over de vacature? Stuur deze naar anoniemsolliciteren@deventer.nl. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord. In verband met het anoniem solliciteren vragen we je nadrukkelijk om geen telefonisch contact te zoeken.

Heb je belangstelling, vul dan het sollicitatieformulier in. Je kunt alleen solliciteren via dit formulier. Wij ontvangen je formulier graag uiterlijk 24 april 2019 via anoniemsolliciteren@deventer.nl.

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

English Deutsch