Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Junior Communicatieadviseur

De gemeente Deventer zoekt een Junior Communicatieadviseur voor 24-28 uur per week.

Als junior communicatieadviseur denk én doe je. Je vindt het heerlijk om op veel verschillende thema’s ingezet te worden in de gemeente. Je maakt communicatieplannen en zorgt voor (regie op) de uitvoering. Daarnaast draai je mee in de taakorganisatie Communicatie tijdens een crisis of ramp. Je krijgt de kans om veel te leren en ervaring op te doen.

Wie ben jij?

Je bent flexibel, samenwerkingsgericht, creatief, initiatiefrijk en een echte teamplayer. Je bent een doener en verrast je interne opdrachtgever met creatieve en goed onderbouwde oplossingen. Daarnaast beleef je veel plezier aan de steeds wisselende opdrachten, dat geeft je energie. Je schuwt lastige vragen niet. Je hebt een vlotte pen en weet snel en goed tot de kern te komen. Je kunt prima werken in een drukke en dynamische omgeving en je kunt goed relativeren. Je maakt de verbinding tussen wat er binnen de organisatie belangrijk wordt gevonden en wat er in de buitenwereld leeft.

Je bent een enthousiaste communicatieprofessional met:

  • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie;
  • 3-5 jaar ervaring met (overheids-)communicatie;
  • een positieve, dienstverlenende en overtuigende persoonlijkheid.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij de vakgroep Communicatie van team Advies, Support en Kennis (ASK). Bij ASK werken ongeveer 75 experts op het gebied van Communicatie, P&O, Juridische zaken en inkoop, Kennis en Verkenning en een aantal ondersteunende functies. We vinden het belangrijk om samen te werken aan een sterke organisatie en zetten ons elke dag in voor Deventer.

Wij werken in een moderne en snel schakelende gemeentelijke organisatie met de blik naar buiten gericht. De directieraad stuurt op een organisatie, waarin medewerkers met plezier werken aan de Deventer vraagstukken.

Wat hebben wij je te bieden?

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om een uitstekende communicatiespecialist te worden. We zorgen voor uitdagend en afwisselend werk met de mogelijkheid om je te ontwikkelen. We helpen je hier graag bij.

Het betreft een tijdelijke functie voor minimaal 1 jaar, voor 24-28 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen € 2.335 en € 3.143 bij een fulltime dienstverband (36 uur). Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget van 17,05% van je jaarsalaris. Je kiest zelf hoe en wanneer je dit wilt inzetten.

Informatie en reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle Beumer, Teammanager ASK, telefoon 06-82182773. Zij is bereikbaar tussen 16 en 23 augustus.

Je belangstelling kun je alleen via het digitale sollicitatieformulier kenbaar maken. Wij ontvangen dit formulier graag uiterlijk zondag 25 augustus 2019.

De gesprekken staan gepland op maandag 2 en dinsdag 3 september 2019.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in de Talentenregio en extern geworven. Kandidaten uit de Talentenregio hebben voorrang.

English Deutsch