Logo gemeente Deventer

Deventer Boekenmarkt

Deventer Boekenmarkt

De 34e editie van de Deventer Boekenmarkt vindt plaats op 4 augustus 2024.

 

Boeken

Met meer dan 500 boekenkramen aan de IJsselkade en op het Grote Kerkhof, is het nationale boekenevenement uitgegroeid tot het grootste van Europa.

Het aanbod tijdens de Deventer Boekenmarkt varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenisboeken. U kunt terecht bij boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Daarnaast is er ook muziek en kunst en zijn er speciale exposities die u kunt bezoeken.

Het volledige programma vindt u op de website www.deventerboekenmarkt.nl. De Deventer Boekenmarkt is elk jaar van 09.30 tot 17.30 uur. De toegang is gratis.

 

Bereikbaarheid

Meer informatie over de bereikbaarheid van de Deventer Boekenmarkt, vindt u op www.deventerboekenmarkt.nl/bereikbaarheid.

 

Woordwaarde Festival

Naast de Deventer Boekenmarkt, is er ook het Woordwaarde Festival. Hierin staan taal, literatuur en poëzie centraal. Bij diverse (culturele) organisaties in Deventer wordt iets georganiseerd. Het Woordwaarde Festival is in de week voorafgaand aan de boekenmarkt. Meer informatie vindt u op www.deventerboekenmarkt.nl.

Deventer Boekenmarkt