Boode in Bathmen

Boode in Bathmen is bij jong en oud een begrip in de gemeente Deventer. Menig bruidspaar heeft elkaar leren kennen op de dansvloer in Boode. Het is een veelzijdige trouwlocatie die letterlijk en figuurlijk de loper voor u uit legt.
Trouwlocatie Boode

Wilt u trouwen of uw partnerschap registreren in Boode in Bathmen? Bel om een datum af te spreken naar telefoonnummer 0570 - 54 26 00.

Toespraak

Wilt u dat een trouwambtenaar een toespraak houdt tijdens uw ceremonie, dan betaalt u daarvoor € 92,50. Dit bedrag komt extra bij de kosten voor de trouwlocatie. U mag een voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Houdt de trouwambtenaar geen toespraak of wordt deze gedaan door een genodigde? Dan betaalt u niets extra's. U kunt alleen geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Kosten

  • maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur: € 249 *
  • maandag tot en met vrijdag na 18.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *
  • zondag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *

* Deze bedragen zijn exclusief de kosten voor een toespraak door een trouwambtenaar en exclusief het bedrag dat Boode eventueel in rekening kan brengen voor de dienstverlening.

Wat is er mogelijk in Boode in Bathmen?

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in Boode? In het handige overzicht Mogelijkheden officiële trouwlocaties (pdf, 250 KB) ziet u direct de mogelijkheden per locatie. Zo is aangegeven waar huisdieren zijn toegestaan en welke locatie toegankelijk is voor invaliden. U kunt bovendien gemakkelijk meerdere locaties met elkaar vergelijken, zodat u uitkomt op uw ideale trouwlocatie.

Meer informatie

Boode in Bathmen: Brink 10, 7437 AM Bathmen. Telefoonnummer 0570 - 54 26 00. Meer informatie vindt u op de website van Boode in Bathmen.

Coronamaatregelen

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus kunnen er in Boode op dit moment minder personen terecht dan voorheen.

  • Serre: 30 personen
  • Grote zaal: 30 personen

Dit is inclusief het bruidspaar en eventuele kinderen (ongeacht de leeftijd) en fotograaf, maar exclusief de trouwambtenaar.

Gasten moeten mondkapjes dragen.

English Deutsch