Charlotte Rutgers - Latour

Charlotte Rutgers - Latour is buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.
Trouwambtenaar Charlotte Rutgers - Latour

Charlotte Rutgers - Latour is beschikbaar op alle dagen, behalve woensdagavond.

In onderstaande video stelt Charlotte Rutgers - Latour zich aan u voor (1 minuut, 12 seconden).

Naar een YouTube filmpje

"Mijn naam is Charlotte Rutgers – Latour, geboren en getogen in de binnenstad van Deventer en nooit verhuisd. In 2009 ben ik getrouwd en inmiddels ben ik ook moeder. Ik heb een eigen bedrijf en sinds december 2014 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Vanuit mijn voorliefde voor acteren, improviseren en theater maken, ben ik in 2014 gestart als zelfstandig ondernemer. Zo geef ik onder andere theatrale stadswandelingen en is er een muzikale stadswandeling in de maak. Ook ben ik in te huren als type of karakter om bijvoorbeeld een feest op te leuken of reclame te maken. Daarnaast faciliteer ik workshops op het gebied van muziek, theater en improvisatietheater. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar contact met mijn publiek en streef ik naar interactie. Dit alles met de nodige humor.

Persoonlijk vind ik trouwen een van de mooiste momenten die je mag meemaken. Het is fantastisch om te zien dat twee mensen onvoorwaardelijk voor elkaar gaan en zo bewust kiezen voor een leven samen. Daar zo'n belangrijk onderdeel van te mogen zijn vind ik heel bijzonder en eervol. Iets om zorgvuldig mee om te gaan en zo goed mogelijk in te vullen naar jullie wensen.

Een paar weken voor jullie trouwdag zal ik met jullie afspreken voor een voorgesprek. Dit doe ik het liefst bij jullie thuis of op een andere plaats waar jullie je thuis voelen, zoals een café. Dit is het moment dat we jullie wensen en verwachtingen wat betreft de ceremonie bespreken en zo krijg ik de kans zo veel mogelijk dingen over jullie te weten te komen die ik kan verwerken in de toespraak. Willen jullie een ceremonie in een bepaald thema, dan is dat zeker bespreekbaar.

Op de dag zelf zal ik met de nodige humor en contact met jullie en jullie gezelschap mijn best doen er een bijzonder, ontroerend en gezellig geheel van te maken. Trouwen is tenslotte een feestje!

Ik wens jullie alvast heel veel plezier!"

Charlotte Rutgers - Latour

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Charlotte Rutgers - Latour? Dat kan via telefoonnummer 06 - 30 78 04 69 of e-mailadres latourcm@gmail.com. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

English Deutsch