Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Contact

Stadhuis Deventer

Corona

Wij nemen maatregelen tegen het coronavirus:

  • Als een bezoek aan het stadhuis noodzakelijk is, dan kunt u daarvoor online een afspraak maken. U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570. Het kan zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon.
  • Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken wij u dringend uw bezoek uit te stellen. Voor overleg kunt u bellen met 14 0570.
  • Wij willen voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het stadhuis zijn. Wij vragen u daarom op het tijdstip van de afspraak te komen. Bent u toch eerder, wacht u dan even buiten.

Meld het ons

Losliggende stoeptegels? Een kapotte lantaarnpaal? Maak een melding.

Bezoek ons

Adres en openingstijden stadhuis Deventer
Adres en openingstijden overige locaties

Vanwege de coronamaatregelen willen wij voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het stadhuis zijn. Wij vragen u daarom op het tijdstip van de afspraak te komen. Bent u toch eerder, wacht u dan even buiten.

Bel ons

Ons algemene telefoonnummer is 14 0570.
Vanuit het buitenland belt u 0031 570 69 39 11. U kunt de gemeente bellen op doordeweekse dagen van 08.00 tot 18.00 uur.

Schrijf ons

Wilt u ons een e-mail sturen? Dan kunt u het contactformulier gebruiken.

Ons postadres:
Postbus 5000
7400 GC Deventer

App ons

Ons nummer voor WhatsApp is 06 8354 2552 (u kunt niet bellen naar dit nummer).

Deel geen privacygevoelige informatie met de gemeente via WhatsApp. Stuur ons dus bijvoorbeeld geen burgerservicenummer of rekeningnummer. We zullen hier via WhatsApp ook nooit om vragen. Wanneer we privacygevoelige informatie nodig hebben, vragen we u om op een andere manier contact op te nemen.

Social media

Vraag het ons via

Deel geen privacygevoelige informatie met de gemeente via social media. Wanneer wij persoonsgegevens nodig hebben, vragen wij u om op een andere manier contact op te nemen.

Perscontact

De woordvoerders van de gemeente bereikt u via telefoonnummer 14 0570.

English Deutsch