Contact

Stadhuis Deventer

Corona

Wij nemen maatregelen tegen het coronavirus:

  • In verband met de coronamaatregelen kunt u alleen voor dringende zaken en uitsluitend op telefonische afspraak terecht bij de gemeente, tussen 8.00 en 14.00 uur. U kunt ons bellen via telefoonnummer 14 0570. Het kan zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht. Deze zijn beschikbaar bij de receptie.
  • Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken wij u dringend uw bezoek uit te stellen. Voor overleg kunt u bellen met 14 0570.
  • Wij willen voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het stadhuis zijn. Wij vragen u daarom op het tijdstip van de afspraak te komen. Bent u toch eerder, wacht u dan even buiten.

Meld het ons

Losliggende stoeptegels? Een kapotte lantaarnpaal? Maak een melding.

Bezoek ons

Adres en openingstijden stadhuis Deventer
Adres en openingstijden overige locaties

Vanwege de coronamaatregelen willen wij voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het stadhuis zijn. Wij vragen u daarom op het tijdstip van de afspraak te komen. Bent u toch eerder, wacht u dan even buiten.

Bel ons

Ons algemene telefoonnummer is 14 0570.
Vanuit het buitenland belt u 0031 570 69 39 11. U kunt de gemeente bellen op doordeweekse dagen van 08.00 tot 18.00 uur.

Schrijf ons

Wilt u ons een e-mail sturen? Dan kunt u het contactformulier gebruiken.

Ons postadres:
Postbus 5000
7400 GC Deventer

App ons

Ons nummer voor WhatsApp is 06 8354 2552 (u kunt niet bellen naar dit nummer).

Deel geen privacygevoelige informatie met de gemeente via WhatsApp. Stuur ons dus bijvoorbeeld geen burgerservicenummer of rekeningnummer. We zullen hier via WhatsApp ook nooit om vragen. Wanneer we privacygevoelige informatie nodig hebben, vragen we u om op een andere manier contact op te nemen.

Social media

Vraag het ons via

Deel geen privacygevoelige informatie met de gemeente via social media. Wanneer wij persoonsgegevens nodig hebben, vragen wij u om op een andere manier contact op te nemen.

Perscontact

De woordvoerders zijn voor journalisten bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 06 - 14 29 24 79 en buiten kantooruren op 06 - 22 24 36 80.

English Deutsch