Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Adres en openingstijden overige locaties

Corona

Wij nemen maatregelen tegen het coronavirus.

Het kan zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon.

Als een bezoek aan het stadhuis op korte termijn noodzakelijk is, dan kunt u daarvoor online een afspraak maken. U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570. Wij zijn open van 08.00 tot 13.00 uur.

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken wij u dringend uw bezoek uit te stellen. Voor overleg kunt u bellen met 14 0570.

De gemeentelijke locaties in de bibliotheken in Bathmen en Schalkhaar zijn voorlopig gesloten. U kunt alleen terecht in het stadhuis in Deventer. U kunt ook veel digitaal regelen met de gemeente, kijk op www.deventer.nl/digitaal.

Geboorteloket Deventer Ziekenhuis

Is uw kind geboren in het Deventer Ziekenhuis, dan kunt u daar online de aangifte van geboorte doen.

Op een tablet logt u in met uw DigiD en zet u uw digitale handtekening. U hoeft daarna niet meer naar het stadhuis te komen.

Wat heeft u nodig bij een online geboorteaangifte:

  • DigiD van beide ouders;
  • Is er voor de geboorte een erkenning of naamskeuze gedaan? Neem dan de akte mee.

Heeft u een trouwboekje of partnerschapsboekje en wilt u uw kind(eren) laten bijschrijven? U kunt dit op een later moment doen aan de balie in stadhuis Deventer.

English Deutsch