Adres en openingstijden Stadhuis

Corona

Wij nemen maatregelen tegen het coronavirus. Lees alles over uw bezoek aan het stadhuis.

Vanwege de coronamaatregelen kunt u alleen voor dringende zaken en uitsluitend op telefonische afspraak terecht bij de gemeente. U kunt ons bellen via telefoonnummer 14 0570 (geen kengetal). Het kan zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon.

Bezoekadres

Stadhuis
Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer

Hoe kom ik bij het Stadhuis

Openingstijden

Stadhuis Deventer is doordeweeks (behalve donderdag) geopend van 08.00 tot 14.00 uur. Op donderdag kunt u terecht van 14.00 tot 20.00 uur. Het stadhuis is dan gesloten van 08.00 tot 14.00 uur.

U kunt alleen terecht op afspraak.

Huisregels stadhuis

Elke dag bezoeken veel mensen het Deventer stadhuis. Bezoekers en personeel willen het gebouw op een plezierige manier kunnen gebruiken. Daarom hebben we huisregels (pdf, 323 KB).

Publieksplein

Op het publieksplein in het stadhuis kunt u terecht voor allerlei vragen, producten en diensten. U vindt hier:

Voor veel producten en diensten kunt u online een afspraak maken. Ook kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570. Met een afspraak helpen wij u binnen 5 minuten en voorkomt u wachttijd.

Toegang Burgemeestershof

U kunt het Burgemeestershof bezoeken op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Op feestdagen is het Burgemeestershof gesloten.

Groepsrondleidingen stadhuis

Wilt u een rondleiding door het prachtige Deventer stadhuis? Het stadhuis is als locatie opgenomen in de stadsrondleidingen die worden verzorgd door de Deventer VVV. Via hun website www.deventer.info, is meer informatie hierover te vinden. Bekijk het stadhuis alvast online.

English Deutsch