Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Adres en openingstijden Stadhuis

Corona

Wij nemen maatregelen tegen het coronavirus:

  • Als een bezoek aan het stadhuis noodzakelijk is, dan kunt u daarvoor online een afspraak maken. U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570. Het kan zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon.
  • Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken wij u dringend uw bezoek uit te stellen. Voor overleg kunt u bellen met 14 0570.
  • Wij willen voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in het stadhuis zijn. Wij vragen u daarom op het tijdstip van de afspraak te komen. Bent u toch eerder, wacht u dan even buiten.

Bezoekadres

Stadhuis
Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer

Hoe kom ik bij het Stadhuis

Openingstijden

Stadhuis Deventer is maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, en op donderdag van 8.00 tot 20.00 uur.

Huisregels stadhuis

Elke dag bezoeken veel mensen het Deventer stadhuis. Bezoekers en personeel willen het gebouw op een plezierige manier kunnen gebruiken. Daarom hebben we huisregels (pdf, 323 KB).

Publieksplein

Op het publieksplein in het stadhuis kunt u terecht voor allerlei vragen, producten en diensten. U vindt hier:

Voor veel producten en diensten kunt u online een afspraak maken. Ook kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570. Met een afspraak helpen wij u binnen 5 minuten en voorkomt u dus wachttijd.

Toegang Burgemeestershof

U kunt het Burgemeestershof bezoeken. Hier kunt u terecht op:

  • zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur

Op feestdagen is het Burgemeestershof gesloten.

Groepsrondleidingen stadhuis

Wilt u een rondleiding door het prachtige Deventer stadhuis? Mail dan de gewenste datum en het tijdstip naar: stadhuiskwartier@deventer.nl. We kijken wat er mogelijk is en stemmen dit met u af. Online kunt u alvast informatie bekijken op de pagina over Nieuwbouw stadhuis.

English Deutsch