Logo gemeente Deventer

Adres en openingstijden Stadhuis

Het stadhuis is doordeweeks geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Op donderdag tot 20.00 uur. Met een afspraak helpen wij u binnen 5 minuten en voorkomt u dus wachttijd.

Bezoekadres

Stadhuis
Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer

Hoe kom ik bij het Stadhuis


Openingstijden

In stadhuis Deventer kunt u doordeweeks terecht van 08.00 tot 18.00 uur. Op donderdag zijn we open tot 20.00 uur. (Om 18.00 uur sluiten de balies Vergunningen en Burgertaken (ondertrouw, huwelijk/partnerschap, naturalisatie).)

Met een afspraak helpen wij u binnen 5 minuten en voorkomt u dus wachttijd. Maak online een afspraak of via telefoonnummer 14 0570.

 

Toegankelijkheid

Het stadhuis is toegankelijk voor bezoekers met een beperking.

Bent u slecht ter been en heeft u geen gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u tijdens het baliebezoek gebruikmaken van een kortdurende parkeerontheffing.


Huisregels stadhuis

Elke dag bezoeken veel mensen het Deventer stadhuis. Bezoekers en personeel willen het gebouw op een plezierige manier kunnen gebruiken. Daarom hebben we huisregels (pdf, 323 KB).

 

Toegang Burgemeestershof

U kunt het Burgemeestershof bezoeken op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. Ook op feestdagen is het Burgemeestershof geopend, met uitzondering van de kerstdagen.

 

Groepsrondleidingen stadhuis

Wilt u een rondleiding door het prachtige Deventer stadhuis? Het stadhuis is als locatie opgenomen in de stadsrondleidingen die worden verzorgd door de Deventer VVV. Lees meer via www.deventer.info. U kunt ook het stadhuis online bekijken.