Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Groen (onkruid, gras, bomen, bladafval)

Voor u een melding doet over groenonderhoud, leest u hier in welke gevallen wij geen actie (meer) ondernemen. Soms kunt u zelf iets doen.

Onkruid

In verband met het niet meer toepassen van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen bij het verwijderen van onkruid op verharding is er meer onkruid aanwezig dan u gewend was. Cambio komt nog enkele keren per jaar in de buurten om onkruid te verwijderen. Wij vragen u hiervoor begrip. We stellen het zeer op prijs als u ons een handje wilt helpen en in uw eigen omgeving onkruid wilt verwijderen. Hoe u dit het beste kunt doen kunt u vinden op www.cambio.nl.

Gras

Gras is pas 'te lang' bij minimaal 9 cm. De lengte van het gras is afhankelijk van de functie van het gras op een bepaalde plaats. Lees meer op Gras.

Bomen

Boomspiegels (de grond rondom een boom die in het trottoir of andere verharding staat) worden nog 1 x per jaar onderhouden door de gemeente, in het najaar. Kijkt u liever uit op een mooie boomspiegel dan op 1 met onkruid? Adopteer dan een boomspiegel.

Lees meer over Bomen en Bomen kappen.

Bladafval

Cambio verwijdert het bladafval in samenwerking met het Deventer Groenbedrijf en Circulus-Berkel. U kunt uw melding bij Cambio kwijt op telefoonnummer 0570 622210, van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. Lees meer op Bladactie.

English Deutsch