Nieuwbouw in De Vijfde Hoek

Aan de rand van de Deventer woonwijk De Vijfhoek ligt het wijkdeel De Vijfde Hoek. Dit is het laatste stuk van de wijk dat nog in ontwikkeling is. De Vijfde Hoek is bijna afgerond, maar er zijn nog enkele kavels voor zelfbouw te koop.

Groene wijk

De Vijfhoek is een van de nieuwste wijken in Deventer. Een groene wijk, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven. Langs de fiets- en wandelpaden ziet u prachtige oude eiken en overal in de wijk vindt u groene zones. Het is er ontspannen wonen.

Goede voorzieningen

Vanuit alle delen van de wijk zijn belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. De Vijfhoek heeft onder meer een eigen winkelcentrum, diverse scholen, speelplaatsen, sportcentra en andere voorzieningen. In het hart ligt milieucentrum De Ulebelt met een mooie kinderboerderij.

Prima uitvalswegen

Per fiets, bus, trein of auto bent u snel in de historische binnenstad van Deventer. En via de uitvalswegen rijdt u in een paar minuten naar de A1.

Nog enkele kavels te koop

De wijk is vrijwel helemaal afgebouwd. Er zijn nog enkele kavels voor zelfbouw in De Vijfde Hoek te koop. Voor informatie over deze kavels kunt u contact opnemen met:

Gemeente Deventer (gemeentemakelaars)
tel. (0570) 69 31 15
e-mailadres: makelaardij@deventer.nl

Ten Hag Makelaarsgroep
tel. (0570) 666 999
e-mailadres: deventer@tenhag.nl

Bewonersnieuwsbrief

Bewoners van De Vijfde Hoek ontvangen met regelmaat een bewonersnieuwsbrief in de bus over de laatste ontwikkelingen in de wijk. U kunt de meest recente bewonersnieuwsbrief downloaden (pdf, 934 KB).

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden in de wijk?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden in de wijk? Neem dan contact op met omgevingsmanager Wim de Lang via tel. (06) 22 75 27 95 of w.delang@dusseldorp.nu.

Belangrijke documenten voor De Vijfde Hoek

In de Vijfde Hoek is een exploitatieplan van toepassing (9e herziening).

Overzichtskaart De Vijfde Hoek

 

English Deutsch