Logo gemeente Deventer

Diane van Moorst - Melkert

Diane van Moorst - Melkert

Diane van Moorst - Melkert is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Diane van Moorst is beschikbaar op maandag tot en met donderdag vanaf 17.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag kan zij de hele dag. Diane stelt zich in een video (1 minuut, 20 seconden) aan u voor.

 

"Wat is jullie verhaal? Voor mij staat dat centraal in de ceremonie die ik samen met jullie wil voorbereiden. Tijdens ons voorgesprek nemen we niet alleen dat verhaal door, maar ook alle mogelijkheden die er zijn om jullie ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken.

Willen jullie familie of vrienden een woordje laten spreken? Op een bijzondere manier de ringen uitwisselen? Is muziek voor jullie belangrijk? Glamorous of sober, met veel genodigden of in een intiem gezelschap. Jullie wensen staan voorop om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. Ontspannen en humorvol waar het kan, een beetje plechtig waar het past.

Wie ben ik? Ik ben Diane van Moorst, geboren, getogen en (nog altijd gelukkig) getrouwd in het mooie Deventer. Ook mijn 3 (bijna) volwassen kinderen zijn hier geboren. Als BABS ben ik helemaal in mijn element, het is fantastisch om omringd te zijn door al dat geluk!

Ik wens jullie bij deze alvast een prachtige trouwdag!

Graag tot ziens!"

Diane van Moorst


Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Diane van Moorst - Melkert? Dat kan via telefoonnummer 06 - 24 12 46 43 of e-mailadres dianevanmoorst@caiway.net. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

Diane van Moorst - Melkert