Logo gemeente Deventer

Ellen Wielink

Trouwambtenaar Ellen Wielink

Ellen Wielink is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Ellen Wielink is beschikbaar op alle dagen. Zij stelt zich in een video (1 minuut, 49 seconden) aan u voor.

 

"Mijn naam is Ellen Wielink. Ik woon sinds 1974 in Deventer waarvan nu alweer geruime tijd in de prachtige historische binnenstad van Deventer, samen met mijn man Pieter en zoon David. Mijn baan als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand combineer ik met de dagelijkse werkzaamheden als docent Zorg & Welzijn en decaan op het VMBO in Deventer. Door deze baan en mijn vroegere werkzaamheden in de gezondheidszorg loopt het werken met en voor mensen als een rode draad door mijn leven. Mensen inspireren mij iedere dag opnieuw! Mijn hobby's zijn overigens voetbal, bridgen, golfen en puzzelen.

Elk huwelijk/partnerschap is bijzonder en kent zijn speciale momenten. Elkaar respecteren en waarderen om wie en wat je bent. Elkaar niet proberen te veranderen, maar juist in je verschillen elkaar aanvullen waardoor er een compleet geheel ontstaat waarin jullie beide gelukkig zijn. Dit komt mij goed van pas tijdens de voorbereiding op een huwelijksspeech. Hierdoor kan ik op een persoonlijke en enthousiaste manier iets bijzonders van jullie speciale dag maken.

De trouwlocaties in de gemeente Deventer hebben elk hun eigen charme. Wat voor mij meer bepalend is, is de sfeer die er is. Of het klikt, of de chemie er is en of er een wisselwerking is tussen het (bruids)paar, de gasten en mijzelf.

Jullie bepalen de inhoud van de toespraak en ik heb het voorrecht om die als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te mogen maken en uit te spreken. Het JA-woord is niet aan mij, maar aan jullie! Voor een persoonlijke tint hieraan, kom ik graag langs voor een gesprek. Ik vind het een verantwoordelijke taak maar ook een eer om een bijdrage te mogen leveren aan deze ‘onvergetelijke dag’ in jullie leven. We maken er iets moois en unieks van!

Ik wens jullie veel succes met de voorbereidingen en een mooie, bijzondere dag!"

Ellen Wielink


Contact opnemen

Ellen Wielink is beschikbaar op alle dagen. Wilt u contact opnemen met haar? Dat kan via telefoonnummer 06 - 22 49 66 33 of e-mailadres ellen.wielink@home.nl. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

Trouwambtenaar Ellen Wielink