Evenementenkalender

In de gemeente Deventer hebben veel evenementen en activiteiten plaats. Een overzicht hiervan vindt u elk jaar in de evenementenkalender.

Aan het eind van elk kalenderjaar geven de organisatoren van voorgaande jaren aan, welke plannen zij hebben voor het nieuwe jaar. De gemeente verzamelt deze plannen voor evenementen en activiteiten en stelt de evenementenkalender op.

Overzicht van geplande evenementen

De evenementenkalender 2020 (pdf, 200 KB) is een momentopname. Het geeft alleen een overzicht van de evenementen die voor 15 november van het voorgaande jaar bij de gemeente zijn aangemeld. De evenementenkalender is dus geen compleet overzicht van de evenementen en activiteiten die in Deventer plaatshebben. Aan deze kalender kunnen dan ook geen rechten worden ontleend voor de toekenning van een vergunning.

Let op: in 2020 gaan veel evenementen niet door in verband met het coronavirus. Kijk op de pagina "Evenementen in Deventer" voor het overzicht van de grootste evenementen in de stad.

Voor een volledig overzicht van de evenementen kunt u terecht bij VVV Deventer.

Collecterooster

Naast evenementen zijn er ook elk jaar collectes in Deventer. In het collecterooster vindt u welke goede doelen u per week aan de deur kunt verwachten. Bekijk het collecterooster voor Deventer op de website van het CBF.

English Deutsch