Evenementenkalender

In de gemeente Deventer hebben veel evenementen en activiteiten plaats. Een overzicht hiervan vindt u elk jaar in de evenementenkalender.

Aan het eind van elk kalenderjaar geven de organisatoren van voorgaande jaren aan, welke plannen zij hebben voor het nieuwe jaar. De gemeente verzamelt deze plannen voor evenementen en activiteiten en stelt de evenementenkalender op.

Overzicht van geplande evenementen

De evenementenkalender 2021 (pdf, 113 KB) is een momentopname. Deze evenementenkalender is opgesteld op basis van de aangemelde evenementen tot 1 december 2020. Afhankelijk van de geldende Tijdelijke wet maatregelen covid-19 en daarbij horende kabinetsmaatregelen, wordt gekeken of en op welke wijze de vermelde evenementen plaats kunnen vinden.

Aan deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend voor de toekenning van een vergunning.

Let op: geannuleerde evenementen worden niet verplaatst naar latere data in het jaar. Er worden geen extra evenementen toegevoegd aan de huidige evenementenkalender 2021.

Voor een volledig overzicht van de evenementen kunt u terecht bij VVV Deventer.

Collecterooster

Naast evenementen zijn er ook elk jaar collectes in Deventer. In het collecterooster vindt u welke goede doelen u per week aan de deur kunt verwachten. Bekijk het collecterooster voor Deventer op de website van het CBF.

English Deutsch