Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Guido Pletzers

Guido Pletzers is buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in de gemeente Deventer. U kunt hem vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.
Trouwambtenaar Guido Pletzers

Guido Pletzers is beschikbaar tot 1 januari 2020, op woensdag. Hij stelt zich in onderstaande video (1 minuut, 37 seconden) aan u voor.

Naar een YouTube filmpje

"Ik zie de ceremonie in de trouwzaal als een feestelijk moment met een serieuze ondertoon. Hoofdpersonen zijn jullie, het bruidspaar. Het is jullie dag. Maar een mooie trouwplechtigheid maak je samen, bruidspaar, gezelschap, gastvrouw en trouwambtenaar.

Ik probeer bruidsparen altijd op hun gemak te stellen. Een voorgesprek draagt daartoe bij. In dat gesprek wil ik graag jullie wensen en verwachtingen horen, waarmee ik zoveel mogelijk rekening zal houden.

Bij mij kan (bijna) alles, maar ik weet door jarenlange ervaring ook wat ‘werkt’ en wat minder. In de trouwzaal draag ik graag een toga."

Guido Pletzers

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Guido Pletzers? Dat kan via telefoonnummer 06 – 46 32 00 45. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

English Deutsch