Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Henk van Baalen

Henk J. van Baalen is buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in de gemeente Deventer. U kunt hem vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.
Trouwambtenaar Henk J. van Baalen

Henk van Baalen is beschikbaar tot 1 januari 2020, van maandag tot en met zondag. Hij stelt zich in onderstaande video (1 minuut, 50 seconden) aan u voor.

Naar een YouTube filmpje

"Mijn naam is Henk van Baalen en ik voltrek al vele jaren met heel veel plezier huwelijken en partnerschapsregistraties. Vroeger zat ik in het onderwijs, maar nu vul ik mijn tijd met het schrijven van boeken over de geschiedenis van Deventer en het geven van rondleidingen in deze mooie oude Hanzestad.

Ik nodig het bruidspaar altijd bij mij thuis uit om onder het genot van een kopje koffie of thee u beiden beter te leren kennen waardoor ik aan uw huwelijksplechtigheid een persoonlijk tintje kan geven.

Uiteraard luister ik ook naar uw wensen, zodat u beiden het gevoel moet hebben dat uw huwelijksdag zeer geslaagd gaat worden. Ik probeer altijd in mijn speech een evenwicht te vinden tussen de glimlach en de traan, want emoties mogen op deze belangrijke dag een grote rol spelen.

Wie weet: tot ziens."

Henk van Baalen

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Henk van Baalen? Dat kan via telefoonnummer 0570 – 61 14 33. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

English Deutsch