IJsselhotel

Het IJsselhotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 19e eeuws gebouw. De moderne en stijlvolle inrichting van dit rijksmonument met een schitterend uitzicht op de IJssel en de stad Deventer maakt het IJsselhotel zeer geschikt als trouwlocatie.
Buitenkant van het IJsselhotel

Wilt u trouwen of uw partnerschap registreren in het IJsselhotel? Bel om een datum af te spreken naar telefoonnummer 0570 - 66 70 80.

Naar een YouTube filmpje

Toespraak

Wilt u dat een trouwambtenaar een toespraak houdt tijdens uw ceremonie, dan betaalt u daarvoor € 92,50. Dit bedrag komt extra bij de kosten voor de trouwlocatie. U mag een voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Houdt de trouwambtenaar geen toespraak of wordt deze gedaan door een genodigde? Dan betaalt u niets extra's. U kunt alleen geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar.

Kosten

  • maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur: € 249 *
  • maandag tot en met vrijdag na 18.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur: € 364 *
  • zaterdag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *
  • zondag tussen 12.15 uur en 24.00 uur € 393 *

*Deze bedragen zijn exclusief de kosten voor een toespraak door een trouwambtenaar en exclusief het bedrag dat het IJsselhotel eventueel in rekening kan brengen voor de dienstverlening

Wat is er mogelijk in het IJsselhotel?

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in het IJsselhotel? In het handige overzicht Mogelijkheden officiële trouwlocaties (pdf, 250 KB) ziet u direct de mogelijkheden per locatie. Zo is aangegeven waar huisdieren zijn toegestaan en welke locatie toegankelijk is voor invaliden. U kunt bovendien gemakkelijk meerdere locaties met elkaar vergelijken, zodat u uitkomt op uw ideale trouwlocatie.,/p>

Meer informatie

IJsselhotel: Worp 2, 7419 AD Deventer. Telefoonnummer 0570 - 66 70 80. Meer informatie vindt u op de website van het IJsselhotel.

Coronamaatregelen

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus kunnen er in het IJsselhotel op dit moment minder personen terecht dan gebruikelijk.

  • Grand Salon: 30 personen
  • Worpzalen: 30 personen
  • Buiten op het grasveld: 30 personen

Dit is inclusief het bruidspaar en eventuele kinderen (ongeacht de leeftijd) en fotograaf, maar exclusief de trouwambtenaar.

Gasten moeten mondkapjes dragen.

English Deutsch