Jan Henk van der Kolk

Jan Henk van der Kolk is buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in de gemeente Deventer. U kunt hem vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.
Trouwambtenaar Jan Henk van der Kolk

Jan Henk van der Kolk is beschikbaar van maandag tot en met zondag. Hij stelt zich in onderstaande video (59 seconden) aan u voor.

Naar een YouTube filmpje

"Trouwen op zich is al geweldig. Trouwen in Deventer maakt het alleen maar mooier. Of jullie dat nu doen ergens in onze prachtige historische binnenstad of in het fraaie buitengebied. Trouwen in Deventer maakt het net iets specialer.

De huwelijksdag en dus ook de huwelijksplechtigheid is van jullie. Jullie bepalen hoe die dag er uit gaat zien. Hoe groot of hoe klein het feest gaat worden. En dus ook hoe de huwelijksplechtigheid gaat verlopen. Daar kan ik dan een kleine rol in spelen. Ik hoor graag van jullie hoe jullie huwelijksceremonie er uit gaat zien. Willen jullie het plechtig of zo luchtig mogelijk? Wie zijn jullie getuigen en wie zullen er verder aanwezig zijn. Willen jullie zelf iets zeggen? Tegen elkaar? Of dat juist aan mij willen overlaten. Het is jullie feest, dus jullie mogen het zeggen.

Mijn naam is Jan Henk van der Kolk. Al meer dan 30 jaar woon ik in deze prachtige stad en ik ben getrouwd met Carin. Ik ben serieus met een groot gevoel voor humor, sociaal en betrokken en als hobby’s heb ik muziek, wandelen, film, theater, reizen en omdat het goed voor me is: hardlopen.

Ik heb in deze stad gewerkt voor het Burgerweeshuis en de VVV. En ik was bijna 10 jaar lang de promotor van de 7 Hanzesteden aan de IJssel waaronder natuurlijk: Deventer! Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger en ben ik elke thuiswedstrijd van de Go Ahead Eagles te vinden in de Adelaarshorst. En als trouwambtenaar hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan jullie huwelijksfeest."

Jan Henk van der Kolk

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Jan Henk van der Kolk? Dat kan via telefoonnummer 0570 – 61 52 39 of 06 – 16 47 85 33. U kunt ook e-mail sturen naar janhenk@home.nl. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

English Deutsch