Logo gemeente Deventer

Joke van Soest - Pattij

Joke van Soest - Pattij

Joke van Soest - Pattij is trouwambtenaar in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.

Joke van Soest - Pattij is beschikbaar van maandag tot en met zondag. Zij stelt zich in een video (1 minuut, 9 seconden) aan u voor.

 

"Mijn naam is Joke van Soest-Pattij. Een huwelijk of een partnerregistratie sluiten vind ik een belangrijke gebeurtenis; het moet plechtig maar ook leuk zijn.

Ik ben iemand die goed kan luisteren, mensen op hun gemak kan stellen, en ik houd van een korte maar krachtige toespraak. Daarbij is het belangrijk dat uw wensen voorop staan, het is immers uw huwelijksdag! Hoe u de ceremonie wilt hebben, dat bespreek ik graag samen met u. Bijna alles is mogelijk.

Uw wensen en ideeën zetten we samen om naar de concretisering van de plechtigheid. Denk daarbij aan zaken zoals:

  • de wisselingen van de ringen;
  • geven van het ja-woord;
  • speciale muziek;
  • al of niet een gedicht;
  • aandacht voor een dierbare;
  • enzovoort.

Ik overleg dat graag met u samen in een persoonlijk gesprek vooraf bij u thuis, maar eventueel ook op een andere plek waar u zich thuis voelt.

Het is mij een genoegen u te ontmoeten!"

Joke van Soest-Pattij


Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Joke van Soest-Pattij? Dat kan via telefoonnummer 06 - 25 01 30 55 of e-mailadres tj.vansoest.pattij@outlook.com. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

Joke van Soest - Pattij