Joris' Kerstboom in Deventer

Van 14 tot en met 17 december staat de felverlichte kerstboom van televisiepresentator Joris Linssen weer te schitteren op de Brink in Deventer.
Joris Linssen

Joris’ Kerstboom is een ontmoetingsplaats voor mensen. In de grote kerstboom kunt u een foto hangen, van iemand waarmee u een bijzondere band heeft. Centraal staat de vraag 'Voor wie heb jij een kerstgedachte?’.

Opnames

Burgemeester Andries Heidema en presentator Joris Linssen zetten op zondag 17 december om 13.00 uur samen de kerstverlichting van Joris’ Kerstboom aan. Daarna blijft Joris Linssen van 13.00 tot 18.00 uur bij zijn kerstboom. Hij en zijn team brengen die dag bijzondere en speciale verhalen in beeld.

Joris’ Kerstboom wordt op zondag 24 december om 21.15 uur uitgezonden op NPO2.

Uw verhaal op televisie?

Wilt u uw verhaal vertellen in de televisie-uitzending van Joris' Kerstboom? Meld u dan aan via joriskerstboom@kro-ncrv.nl.

Kerstbal versieren

Van donderdag 14 december tot en met zondag 17 december tussen 13.00 en 17.00 uur is iedereen, jong en oud, van harte welkom om in de Bibliotheek op de Brink een kerstbal te versieren, met daarop de foto van de persoon die een speciale kerstgedachte krijgt. Er zijn gastvrouwen aanwezig voor inspiratie en een luisterend oor. De kerstballen worden opgehangen in Joris’ Kerstboom.

Kijk voor meer informatie over het televisieprogramma op www.kro-ncrv.nl/joriskerstboom.

English Deutsch