Logo gemeente Deventer

Uitvoering Lebuinuspleinen

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de Stromarkt. En op het Grote Kerkhof kon iedereen volop genieten van de fontein. 


Werkzaamheden Grote Kerkhof

In het najaar, tijdens het plantseizoen wordt de cirkel verder ingericht. Er worden drie bomen en een lichtmast geplaatst. Het Indiëmonument krijgt een mooie plaats binnen de cirkel. Wij houden jullie op de hoogte van de planning middels de bekende communicatiekanalen.
Vanaf week 45 starten we met leggen van de natuurstenen band.


Werkzaamheden Stromarkt

De uitvoering van de Stromarkt ligt op schema. Sinds de bouwvak is er hard gewerkt. Een groot deel van het riool ligt inmiddels op de plek. De komende weken wordt, samen met team Archeologie, het riool richting de Kleine Poot aangebracht.
Naast de werkzaamheden richting de Kleine Poot, wordt ook het riool in de Hofstraat gerelined. Hiervoor wordt de Hofstraat twee dagen afgesloten. Wij houden jullie op de hoogte van de planning.
In het plantseizoen, dat is medio oktober, wordt de tijdelijke beplanting op de Stromarkt vervangen door de definitieve beplanting. 

Laad- losplaats Hofstraat 

Aan de Hofstraat is een tijdelijke laad- en losplaats aangelegd. Deze tijdelijke laad- en losplaats kan gebruikt worden tot en met de oplevering van de Stromarkt. 

Bekijk de kaart met werkzaamheden (pdf, 1,2 mb).


Manja Buijen, Omgevingsmanager Stromarkt

Maandag 28 maart werd ik tijdens de informatieavond voor de Stromarkt door Jan Jaap van der Woude (projectmanager) al geïntroduceerd. Net als Hannah Kalsbeek ben ik omgevingsmanager namens aannemer Hoornstra-Ophof. Voor de Stromarkt ben ik het eerste aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers, de schakel tussen omgeving en de gemeente en het projectteam van aannemer Hoornstra-Ophof. Vanaf de start op 11 april van de werkzaamheden aan de Stromarkt is er wekelijks een inloopspreekuur op woensdagmiddag van 14 uur tot 16 uur. De keet wordt geplaatst op de Stromarkt, ter hoogte van de Sandrasteeg. Ik ben wekelijks aanwezig. Tijdens het inloopspreekuur en daarnaast ook op andere dagen. U kunt bij mij terecht met vragen, opmerkingen en/of meldingen. U kunt mij bereiken via het mailadres: lebuinuspleinen@hoornstra-ophof.nl of telefonisch op 06 10 36 3318.