Dienstverlening BAD tijdens maatregelen coronavirus

Bereikbaarheid van het BAD

De medewerkers van het BAD werken de komende tijd vanuit huis. Ze zijn gewoon bereikbaar via de mail en tijdens de telefonische spreekuren van 09.00 tot 12.00 uur. Soms moet u iets langer wachten voordat u iemand aan de lijn krijgt of wordt teruggebeld.

De balie van het BAD is alleen op afspraak voor spoedzaken geopend. Heeft u vragen, wilt u advies of zoekt u hulp bij financiële problemen, bel of mail ons dan eerst voordat u langs komt.

Wilt u stukken inleveren doe dat dan liefst per mail. Maak een foto en mail de stukken door. Kan dat niet, dan kunt u de stukken tussen 8.00 en 14.00 uur afgeven aan de receptie van het stadhuis. Laat even van tevoren weten dat u komt en kom niet als u verkouden bent.

Financiële zorgen door coronavirus

Heeft u financiële zorgen door de maatregelen, die zijn getroffen om het coronavirus in te dammen? Wacht dan niet te lang en mail ons: peptalk@deventer.nl. We bellen u dan zo snel mogelijk terug om over uw situatie te overleggen.

U kunt ook via WhatsApp contact opnemen: 06 - 14 70 54 27 (u kunt niet bellen naar dit nummer).

Financiële problemen ondernemers door coronavirus

Woont u in de gemeente Deventer, dan kunt u als ondernemer terecht op de website Coronavirus Deventer. Woont u in een andere gemeente, kijk dan bij het KvK coronaloket.

English Deutsch