Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Fietsenstallingen

Door de fietsenstallingen uit te breiden, verbetert de gemeente Deventer de voorzieningen voor fietsers. Hiermee wil Deventer bereiken dat meer mensen vaker de fiets pakken. Deventer werkt aan snelle en veilige fietsverbindingen en meer voorzieningen voor fietsers.

Steeds meer mensen gaan op de fiets naar de binnenstad. Om deze fietsers goed te faciliteren, vernieuwt de gemeente de fietsenstallingen. De stallingen krijgen een nieuw uiterlijk dat goed past bij de historische binnenstad. Op sommige plekken komen nieuwe stallingen. Zo blijft Deventer gastvrij en uitnodigend voor fietsers. Lees meer op www.deventer.nl/fietsparkeren.

Uw fiets stallen kan gratis en bewaakt op 2 locaties in de binnenstad. Deventer heeft plannen voor meer bewaakte fietsenstallingen. Lees meer over de nieuwe plannen in het Fietsbeleidsplan ‘Deventer Fietst’ (pdf, 636 KB). Over de ondergrondse fietsenstalling bij het station leest u meer op de website van het project Spoorzone.

Bewaakte fietsenstallingen

U kunt uw fiets bewaakt en gratis stallen in de stalling Op de Keizer 1, bij de Centrumgarage en in de ondergrondse fietsenstalling bij het stationsplein.

Openingstijden:

  • maandag van 10.45 uur tot 18.30 uur
  • dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.45 tot 18.30 uur
  • donderdag van 8.45 tot 21.30 uur
  • zaterdag van 8.45 tot 17.30 uur
  • koopzondag van 10.45 tot 17.30 uur
  • tijdens evenementen gelden afwijkende (langere) openingstijden
  • de ondergrondse fietsenstalling onder het stationsplein is 15 minuten voor de 1e trein geopend, tot en met 15 minuten na de laatste trein

Fietsdepot Deventer

Bij het Fietsdepot Deventer kunt u terecht als u uw fiets kwijt bent. Medewerkers van het Fietsdepot nemen fietsen mee die verkeerd gestald zijn of al lang op dezelfde plek staan. Het Fietsdepot controleert of de fiets gestolen is en waarschuwt in dat geval de eigenaar.

Bezoekadres van het Fietsdepot Deventer: Diepenveenseweg 1b, achter het station.

English Deutsch