Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Scootmobieloefenbaan

Rijdt u op een scootmobiel? In Deventer is een speciale scootmobieloefenbaan in het Godebaldplantsoen. Hier kunt u meedoen aan een scootmobieloefendag.

Tijdens de scootmobieloefendag oefent u zowel theorie als praktijk van het rijden met de scootmobiel. Zo leert u op een veilige manier uw scootmobiel te gebruiken. De oefendagen zijn bedoeld voor iedereen met een scootmobiel, beginners én gevorderden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de scootmobieloefendag? Kijk op de website www.fooruit.nl.

De oefendagen zijn een initiatief van Veilig Verkeer Nederland afdeling Deventer, Stichting Fooruit, de Deventer Stokvisrijders en de gemeente Deventer. De verkeerskennis van de deelnemers wordt opgefrist en er is aandacht voor het besturen van de scootmobiel.

Melding doen

Ziet u op de oefenbaan iets dat niet in orde is, dan willen wij graag weten. We kunnen dan passende maatregelen nemen. U kunt een melding maken via het meldpunt openbare ruimte of via telefoonnummer 14 0570.

English Deutsch