Logo gemeente Deventer

Mantelzorg

Mantelzorg en werk combineren kan erg intensief zijn. Het is belangrijk dat u er niet alleen voor staat. Mantelzorgers kunnen een pas aanvragen.

 

Bent u mantelzorger, heeft u een vraag of behoefte aan ondersteuning?

Dan kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg. Het steunpunt helpt mantelzorgers vanaf 6 jaar. Hulp bij het aanvragen van zorg? Een luisterend oor? Uw verhaal delen met andere mantelzorgers? Er zijn veel vormen mogelijk. Zo kunt u blijven zorgen voor uw naaste. Zonder overbelast te raken.  

 

Blijk van waardering

Gemeente Deventer waardeert uw zorgen voor een ander, want deze zorg is van onschatbare waarde. Bent u mantelzorger in de gemeente Deventer of wordt u binnenkort mantelzorger? Dan komt u misschien in aanmerking voor de Deventer Doet Pas. Ga hiervoor naar de website Deventer Doet Pas.

Breed te besteden

Gaat u met de Deventer Doet Pas boodschappen doen, een avondje uit of naar de schoonheidsspecialist? Dan krijgt u voordeel en spaart u voor meer tegoed. De Deventer Doet Pas is alleen lokaal te besteden. Lees meer op de website Deventer Doet Pas.

Hulp of ondersteuning nodig?

Heeft u vragen over hulp of ondersteuning bij plezierig en zelfstandig wonen? U kunt hiermee terecht bij Team Toegang Wmo.