Maria van Gent

Maria van Gent is buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in de gemeente Deventer. U kunt haar vragen uw huwelijk te voltrekken of uw partnerschap te registreren.
Trouwambtenaar Maria van Gent

Maria van Gent is beschikbaar op dinsdagmiddag, dinsdagavond,  donderdagmiddag, vrijdagmorgen, vrijdagmiddag, zaterdagmorgen en zaterdagmiddag. Zij stelt zich in onderstaande video (2 minuten, 15 seconden) aan u voor.

Naar een YouTube filmpje

"Mijn naam is Maria van Gent. Ik ben al 20 jaar woonachtig in het oude, historische centrum van Deventer. Het leven in deze binnenstad biedt mij nog steeds veel inspiratie en uitdaging!

Sinds 2002 ben ik met heel veel enthousiasme en voldoening buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand in deze gemeente. Deze baan combineer ik met mijn werkzaamheden als leerkracht basisonderwijs, die boeiende en zeer afwisselende ervaringen opleveren. In beide situaties ligt het accent op de veelzijdigheid in het contact met mensen. Hetzelfde geldt voor mijn hobby’s, zoals onder andere mode, de Italiaanse en Franse taal, reizen en fotografie.

Het is daarom steeds weer voor mij een uitdaging om elke huwelijksvoltrekking een eigen en bijzonder karakter mee te geven. Ik streef er naar om de huwelijksvoltrekking in ontspannen sfeer te laten verlopen, waarbij ik graag ruimte geef aan interactie, een persoonlijke tint, emoties en humor… Kortom, ik zet mij maximaal in om uw huwelijksvoltrekking een uniek en onvergetelijk moment in uw leven te laten zijn.

Ter afsluiting maak ik graag gebruik van de gelegenheid om u als toekomstig bruidspaar een geslaagde dag toe te wensen."

Maria van Gent

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Maria van Gent? Dat kan via telefoonnummer 06 - 10 27 30 41. Omdat de trouwambtenaren hun functie vaak uitoefenen naast het dagelijkse werk, is het prettig als u alleen op werkdagen vóór 22.00 uur belt.

English Deutsch