Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Muziekserie Deventer Internationaal

De wereldmuziekserie Deventer Internationaal heeft een mooi seizoen achter de rug, met gratis concerten in de Deventer Schouwburg foyer, het Burgerweeshuis café en Humanitas.
The European Danzón Orchestra

Behalve de gratis concerten valt er op het gebied van wereldmuziek ook veel te genieten met de programma’s in de concertzaal van Burgerweeshuis, in de Deventer Schouwburg en in Theater Bouwkunde. U kunt de flyer van de muziekserie downloaden (pdf, 20 MB).

Muziekserie Deventer Internationaal

Het seizoen 2018-2019 is afgelopen. Informatie over het nieuwe seizoen volgt na de zomer.

Aankondiging via Facebook en Twitter

De gratis toegankelijke concerten worden aangekondigd via Facebook en Twitter. Kijk voor meer informatie over de concerten op de websites van Deventer Schouwburg, Theater Bouwkunde en Burgerweeshuis.

Activiteiten internationale samenwerking

Draagvlak bij internationale samenwerking is van belang. Daarom worden er samen met partners in de stad diverse publieksactiviteiten georganiseerd. Denk aan lezingen en bijeenkomsten met internationale gasten of rondom een actueel internationaal onderwerp, evenementen, workshops en festivals. De muziekserie Deventer Internationaal is 1 van dit soort initiatieven, met zowel gratis optredens als betaalde concerten.

English Deutsch