Muziekserie Deventer Internationaal

De wereldmuziekserie Deventer Internationaal verzorgt gratis concerten in de Deventer Schouwburg foyer, het Burgerweeshuis café en Humanitas.
The European Danzón Orchestra

Behalve de gratis concerten valt er op het gebied van wereldmuziek ook veel te genieten met de programma’s in de concertzaal van Burgerweeshuis, in de Deventer Schouwburg en in Theater Bouwkunde.

Muziekserie Deventer Internationaal

Op dit moment vinden geen concerten plaats. Wanneer nieuwe optredens gepland zijn, vindt u de informatie op deze pagina.

De gratis toegankelijke concerten worden tevens aangekondigd via Facebook en Twitter. Kijk voor meer informatie over de concerten op de websites van Deventer Schouwburg, Theater Bouwkunde en Burgerweeshuis.

Activiteiten internationale samenwerking

Draagvlak bij internationale samenwerking is van belang. Daarom worden er samen met partners in de stad diverse publieksactiviteiten georganiseerd. Denk aan lezingen en bijeenkomsten met internationale gasten of rondom een actueel internationaal onderwerp, evenementen, workshops en festivals. De muziekserie Deventer Internationaal is 1 van dit soort initiatieven, met zowel gratis optredens als betaalde concerten.

English Deutsch