Logo gemeente Deventer

Nieuwbouw, kavels en ander vastgoed

Logo Deventer verkoopt

De website Deventer verkoopt is de online verzamelplaats voor het vastgoed dat de gemeente Deventer verkoopt. Daarnaast verhuren wij panden en percelen. Dit huuraanbod verzamelen wij ook op Deventer verkoopt.

 

Nieuwbouw en panden

Het aanbod nieuwbouw en panden is divers. Van starterswoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen en villa’s. In alle prijsklassen. Bent u benieuwd naar het aanbod? U vindt het overzicht van de nieuwbouwprojecten en bestaande panden op www.deventerverkoopt.nl.

 

Kavels

Wilt u liever wonen in een huis dat helemaal naar eigen wens is? Dan is een kavel iets voor u. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de bouwstijl, de grootte en indeling. Als u zelf een huis bouwt, kunt u er echt iets bijzonders van maken. Gemeente Deventer biedt u de kans om zelf een woonhuis te ontwerpen en bouwen op eigen perceel. Kijk voor meer informatie over zelf- en samenbouw op de website www.deventerverkoopt.nl.

 

Bekendmakingen voorgenomen uitgiften

Gemeente Deventer maakt via de website Deventer verkoopt de (voorgenomen) uitgiften van gemeentelijke onroerende zaken bekend. Het gaat hier om uitgiften waaraan (nog) geen openbare procedure is voorafgegaan of waar sprake is van een 1 op 1 uitgifte.

Deze bekendmakingen van voorgenomen uitgiften zijn het gevolg van het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (Didam). U kunt deze bekendmakingen bekijken op www.deventerverkoopt.nl. Daar vindt u ook meer informatie over het arrest en leest u hoe u kunt reageren.

Logo Deventer verkoopt