Routekaart helpt professionals bij aanpak kindermishandeling

Op 13 februari is in Deventer de 'Routekaart aanpak bij signalering van huiselijk geweld en kindermishandeling' gepresenteerd.

Zien, handelen en samenwerken. Daar draait het om bij huiselijk geweld en kindermishandeling. Hoe zie je dat er iets mis is en kun je dat altijd wel zien? De Routekaart aanpak bij signalering van huiselijk geweld en kindermishandeling (pdf, 200 KB) biedt professionals een steuntje in de rug.

Signaleren en dan

Bij wie kun je als professional terecht met je vragen of voor advies als je het gevoel hebt dat er iets mis is? Blijf je rond lopen met dat onderbuikgevoel, of deel je je zorgen? En wat doe je als iemand zijn zorgen met jou deelt? Hoe zit het met privacy, wat mag wel en wat niet, bij wie wel en wie niet? En welke rol heeft de professional en de samenwerkingspartners.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.

English Deutsch