Verkoop woningbouw in Okkenbroek gestart

De verkoop van 7 nieuwbouwwoningen in Okkenbroek is gestart. Er komen 3 compacte vrijstaande woningen en 1 rij van 4 woningen op de locatie van de voormalige vrije kavels.

Impressie woningen Okkenbroek, bron Palazzo Oost BV

Plaatselijk Belang Okkenbroek heeft samen met gemeente en Ontwikkelaar Haase een plan gemaakt voor kleinere en betaalbare woningen. De prijzen variëren van €159.000 tot €180.000 v.o.n..

Mooi plan

Wethouder Frits Rorink: “Ik ben blij dat er in goed overleg met Plaatselijk Belang Okkenbroek een mooi plan ligt. We leveren zo een bijdrage aan de leefbaarheid van Okkenbroek door de toevoeging van woningen die ook bereikbaar zijn voor jongeren. Er is veel vraag naar deze betaalbare woningen, ook in Okkenbroek.”

Plek voor nieuwe inwoners

Nicole Hofman van Plaatselijk Belang Okkenbroek: “Okkenbroek is een klein dorp met een eigengereidheid. De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet voor voldoende aanbod voor een breed publiek om in het prachtige dorp te wonen. Wij kijken tevreden terug en hopen binnenkort nieuwe inwoners van Okkenbroek te mogen verwelkomen.”

Heel wat belangstelling

Henk Haase van Bouwbedrijf Haase: “We hebben een plan gemaakt dat goed aansluit bij de vraag naar betaalbare woningen in Okkenbroek. We gaan ervan uit dat er heel wat belangstelling is voor deze  woningen. Belangstellenden kunnen zich bij ons melden via telefoonnummer 0548-516442.”

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.

English Deutsch