Gemeente trekt vergunning coffeeshop De Kikker in

Burgemeester Heidema heeft de coffeeshophouder van De Kikker laten weten dat zijn vergunning is ingetrokken. Uit een uitspraak van de belastingrechter blijkt dat de coffeeshophouder zich niet aan de regels houdt. Dit betekent dat de vergunning beschikbaar komt voor een andere coffeeshophouder, zodat er 4 coffeeshops blijven in Deventer.

Plaatsnaambord Deventer

Bij het verlenen van de vergunning in oktober vorig jaar heeft de gemeente de exploitant laten weten dat de vergunning ingetrokken kan worden, afhankelijk van de afloop van een  rechtszaak bij de belastingrechter.

Ruimte voor 4 coffeeshops

Gevolg van de mogelijke sluiting van de Kikker  is dat er nog maar 3 coffeeshops zijn.  Na de sluiting wordt direct het proces gestart voor het verlenen van een nieuwe vergunning.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.

English Deutsch