Gebruikers scootmobiel oefenen theorie en praktijk

Heeft u een scootmobiel? Dan kunt op vrijdag 8 september 2017 deelnemen aan een speciale oefendag in Deventer.

Tijdens deze dag oefent u zowel theorie als praktijk van het rijden met de scootmobiel. De oefendag helpt de verkeersveiligheid van u als scootmobielbestuurder te vergroten. De oefendagen zijn bedoeld voor iedereen met een scootmobiel, dus zowel voor beginners als gevorderden.

Programma

Op vrijdag 8 september staat vanaf 09.30 uur de koffie klaar in de Leeuwenkuil-Oost, Zwaluwenburg 2. Het theoretische gedeelte van de oefendag is van 10.00 tot 12.00 uur.
Na de theorie is er tijd voor lunch. Uw meegebrachte lunch kunt u hier nuttigen, thuis lunchen kan natuurlijk ook. U kunt ook een warme maaltijd hier gebruiken, deze reserveert u via telefoonnummer (0570) 69 82 00. 

Het praktijkgedeelte vindt ’s middags tussen 13.00 en 16.00 uur plaats op de scootmobieloefenbaan van P.W.Janssen, Hermelijn 2.

Aanmelden

De gemeente Deventer betaalt de kosten van de oefendag. U betaalt alleen € 3 inschrijfkosten. Inschrijven kan bij de stichting Fooruit: stuur een e-mail naar welkom@fooruit.nl of bel op maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur naar telefoonnummer (0570) 64 17 95.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de scootmobieloefendag? Kijk op de website van Fooruit. De oefendagen zijn een initiatief van Veilig Verkeer Nederland afdeling Deventer, Stichting Fooruit, de Deventer Stokvisrijders en de gemeente Deventer. De verkeerskennis van de deelnemers wordt opgefrist en er is aandacht voor het besturen van de scootmobiel.

English Deutsch