Markt Keizerslanden terug op oude stek

Woensdag 16 augustus keert de markt weer terug naar haar oude stek op het parkeerterrein aan de Graaf Florisstraat.

De marktkooplieden zij blij om weer terug te mogen naar hun oude plekje. Dit parkeerterrein is inmiddels prachtig opgeknapt en de markt kan hier weer een mooie plek innemen. Mooi beschut tussen de flats hebben de kooplieden en bezoekers hier minder last van weersinvloeden.

De marktkooplieden nodigen u allen uit om dit te komen vieren. Op woensdag 16 augustus van 10 tot 12 uur staat de koffie klaar, met wat lekkers erbij. Ook worden er warme hartige hapjes uitgedeeld. Dit wordt u aangeboden door de markt in samenwerking met Humanitas, als goede buur.

De opstelling van de markt is helemaal nieuw. De kramen zijn nu zo geplaatst dat er een mooie routing over de markt is en er worden zo min mogelijk parkeerplaatsen in gebruik genomen ten behoeve van bezoekers van de markt.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram

English Deutsch