Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Heropening Stadspoortgarage

De Stadspoortgarage gaat zondag 23 december om 10.00 uur open, 2 dagen later dan verwacht. Na een renovatie van 7 maanden is de parkeergarage grotendeels weer toegankelijk.

De parkeergarage (259 plekken), met een grote parkeerkelder en bovendek, bereikbaar vanaf de Binnensingel, is opgeknapt. Het bovendek is gedeeltelijk verwijderd, de entrees zijn geheel vernieuwd en de brandveiligheid is verbeterd. De garage heeft een lichte en moderne uitstraling gekregen. Er is onder meer ledverlichting aangebracht. Het parkeerdek op de begane grond, bereikbaar via de Gibsonstraat, is afgesloten met een hek, zodat niet iedereen zomaar het parkeerdek kan oplopen.

De aannemer heeft geprobeerd om het werk aan de garage deze week klaar te hebben. Dat is niet helemaal gelukt, zaterdag worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Vanaf zondagochtend 23 december om 10.00 uur gaat de kelder en een deel van het bovendek open.

Vanaf januari worden de kantoren op deze plek omgebouwd naar appartementen. Het parkeerdek op de begane grond (35 plekken) opent na die werkzaamheden.

Gaat u de stad in voor inkopen voor de feestdagen? Tot en met 1 januari 2019 kunt u gratis parkeren in de Stadspoortgarage.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.

English Deutsch