Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Stadspoortgarage vanaf 21 december weer open

Op vrijdag 21 december opent de Stadspoortgarage weer. De garage was de afgelopen 7 maanden gesloten in verband met renovatiewerkzaamheden.

Impressie Stadspoortgarage

Het bovendek van de garage is geheel vervangen, de entrees zijn vernieuwd en de brandveiligheid is verbeterd. Na de werkzaamheden heeft de garage een lichte en moderne uitstraling gekregen. Er is onder meer ledverlichting aangebracht. De totale investering bedraagt € 1,5 miljoen.

Sneak preview

De werkzaamheden worden de komende periode afgerond. Mensen kunnen alvast voor een sneak preview een deel van de garage in. Vanaf vrijdagochtend 21 december 08.00 uur tot dinsdagochtend 1 januari 08.00 uur kunnen mensen gratis parkeren in de Stadspoortgarage.

Veilig en toegankelijk

De Stadspoortgarage verkeerde al enkele jaren in slechte staat. Het bovendek was niet bruikbaar vanwege betonrot en was deels afgesloten. Met het opknappen van de garage komt de gemeente tegemoet aan de wens van de buurt om de Stadspoortgarage veiliger te maken. Zo is er een hek gekomen bij de entree van de parkeergarage voor de begane grond. Tot nu toe was de begane grond van de parkeergarage open en gold als straatparkeren.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch