Deventer krijgt kekke rekken

De gemeente is continu bezig om de fietsomstandigheden in Deventer te verbeteren. Om het voor fietsers nog aantrekkelijker te maken om de fiets te pakken naar de stad, worden er nieuwe fietsenstallingen geplaatst.

Deventer viert fietsen! Met kekke rekken!

Op maar liefst 18 locaties door heel Deventer komen nieuwe kekke rekken. Deze 1e 18 stallingen worden tussen februari en juni 2018 geplaatst. De nieuwe rekken krijgen een uiterlijk dat past bij de historische binnenstad van Deventer en zijn een aanvulling op het straatbeeld.

Afhankelijk van de grootte van de stalling, duurt het plaatsen tussen 1 en 3 weken per locatie. Deze zomer zijn dan de 1e stallingen geplaatst en dat vieren we met een feestje op de Brink. Samen met bewoners wil de gemeente alle fietsers stimuleren om van de nieuwe stallingen gebruik te maken.

Doet u mee? Blijf op de hoogte van alle informatie over het fietsfeest en de stallingen.Kijk regelmatig op de Facebookpagina van de Gemeente Deventer en op www.deventerviertfietsen.nl.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.

English Deutsch