Ondernemerspeiling over ondernemen in Deventer

De gemeente Deventer onderzoekt de tevredenheid van ondernemers over de dienstverlening van de gemeente en het vestigingsklimaat in Deventer. Wat vindt u als ondernemer bijvoorbeeld van de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, het economisch beleid en de service van de gemeente? Zijn er punten waarop het beter kan? Uw mening telt!

Wie ontvangen een uitnodiging?

Via een steekproef zijn willekeurig ondernemingen gekozen voor deelname aan het onderzoek. Indien uw bedrijf geselecteerd is, heeft u onlangs een uitnodigingsbrief ontvangen. Met de inloggegevens in die brief kunt u de online vragenlijst invullen.

Waarom meedoen?

Uw deelname is belangrijk. Uw antwoorden geven ons inzicht in waar verbeteringen mogelijk zijn in de dienstverlening en beleid. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u prettig en succesvol kunt blijven ondernemen in Deventer.

Waar kan ik de uitkomsten vinden?

Na afronding van het onderzoek zijn de uitkomsten te raadplegen op www.staatvandeventer.nl. Wilt u Deventer vergelijken met andere gemeenten? Dan kunt u kijken op www.waarstaatjegemeente.nl.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.

English Deutsch