Klanttevredenheidsonderzoek Regionale Belastingsamenwerking

Begin 2018 heeft de Regionale Belastingsamenwerking DOWR de aanslagen gemeentelijke belastingen verzonden. De belastingsamenwerking probeert haar dienstverlening continue te verbeteren. Hier hebben wij uw hulp bij nodig.

De Regionale Belastingsamenwerking houdt daarom een onderzoek.

Klanttevredenheidsonderzoek

Met de uitslag van het klanttevredenheidsonderzoek kan de Regionale Belastingsamenwerking DOWR bekijken waar verbetering nodig is. Het kan zijn dat u gevraagd wordt om deel te nemen aan dit onderzoek.

Vertrouwlijk

Het onderzoek wordt uitgevoerd door de vakgroep Kennis en Verkenning van de gemeente Deventer. Als u bent uitgenodigd is uw naam op een willekeurige manier geselecteerd uit alle namen van inwoners, die een aanslag gemeentelijke belastingen ontvangen.

De gegeven antwoorden worden niet gekoppeld aan uw naam en adres. Zij worden strikt vertrouwelijk behandeld en anoniem gerapporteerd volgens de regels van de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek.

Vragen

Voor vragen over het onderzoek kunt u terecht bij Team Belastingen. Dit kan via telefoonnummer (0570) 69 34 43 of via e-mailadres belastingen@dowr.nl.

English Deutsch