Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Weekmarkt Flora keert terug naar oude plek

De weekmarkt Flora bij winkelcentrum Colmschate keert vanaf donderdag 3 oktober terug naar haar vertrouwde plek: het binnenplein van het verbouwde winkelcentrum. Wethouder Thomas Walder opent de markt donderdag 17 oktober officieel om 09.00 uur. Dat gebeurt op feestelijke wijze.

Foto van een markt

De marktondernemers zijn blij terug te keren naar het vertrouwde plein, waar een aantal kooplieden al sinds het bestaan van het winkelcentrum (27 jaar) een standplaats innemen.

Acties en aanbiedingen

Donderdag 10 en 17 oktober zijn er op de weekmarkt tal van acties en aanbiedingen. De markt wordt op 17 oktober muzikaal omlijst door de altijd muzikale en vrolijke Ben de Banjoman.

Nieuwe opstelling

De verbouwing van het winkelcentrum brengt met zich mee dat de marktopstelling grondig is aangepast. Het zal voor iedereen dus even wennen en zoeken zijn naar de vaste koopman op het binnengebied van het winkelcentrum.

Tijdelijk verplaatst

Tijdens de verbouwing van winkelcentrum Colmschate is de donderdagmarkt de afgelopen 2 jaar tijdelijk naar het parkeerterrein naast het voormalig tankstation Texaco verplaatst.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch