Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Deventer peilt mening inwoners

Wat vindt u van de voorzieningen in de buurt? Hoe tevreden bent u over uw woning? Hoe veilig voelt u zich? De gemeente Deventer wil graag weten wat er leeft bij inwoners. Daarom ontvangen ruim 9.000 inwoners eind november een uitnodiging per post, om deel te nemen aan het Bewonersonderzoek.

Het Bewonersonderzoek is een onderzoek dat de gemeente Deventer om de twee jaar uitvoert. Voor het onderzoek zijn willekeurig adressen uit de gemeentelijke basisadministratie geselecteerd.

Waardevolle informatie

Het Bewonersonderzoek levert waardevolle informatie op. De uitkomsten geven inzicht in wat inwoners van Deventer denken over de buurt waarin zij wonen. Hoe ervaren inwoners de leefomstandigheden, de onderlinge betrokkenheid, aanwezige voorzieningen en welke wensen en behoeften leven er om de buurt (nog) aantrekkelijker te maken?

Uitkomsten

De uitkomsten worden gebruikt bij het maken van plannen, het aanpassen van beleid en het nemen van beslissingen. De onderzoeksresultaten worden in het voorjaar van 2020 gepresenteerd op de website www.kennisportaal.deventer.nl.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch