Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Centrale vuurwerkshow in Deventer met oud en nieuw

Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een centrale vuurwerkshow voor alle inwoners van Deventer. Het spektakel begint direct in het nieuwe jaar om 00.00 uur. De beste plek om de vuurwerkshow te zien is vanaf de IJsselkade (Welle). Het vuurwerk wordt afgestoken op de Worp-zijde van de Wilhelminabrug.

De centrale vuurwerkshow is een wens van het college uit het bestuursakkoord 2018-2022. De centrale show is met name bedoeld als alternatief voor het afsteken van particulier vuurwerk. Het moet bijdragen aan minder luchtvervuiling en afval.

Zelf vuurwerk afsteken

Er geldt geen verbod om zelf vuurwerk af te steken, behalve in de vuurwerkvrije zones rond de Ulebelt en het Vogeleiland.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

 

English Deutsch