Spring naar einde van Hoofdmenu Spring naar begin van Hoofdmenu

Nieuwe woningen op Aupinglocatie

Ter Steege Vastgoed Apeldoorn B.V. heeft met de gemeente Deventer een overeenkomst gesloten voor de herontwikkeling van het voormalige Aupingterrein aan de Laan van Borgele. Op dit terrein worden circa 120 woningen en 40 zorgappartementen gebouwd.

Pand Auping

Wethouder Liesbeth Grijsen: “Een oud bedrijfsterrein wordt nieuwe woonbuurt. Voor Deventer is het van belang dat we voldoende woningen bouwen. Zo blijven we een aantrekkelijke stad voor ons jong talent en werken we aan een sterke economie.”

Overeenkomst

Er is een stedenbouwkundig plan opgesteld die de basis vormt van de ontwikkeling. De plannen worden nu verder uitgewerkt en binnenkort start de bestemmingsplanprocedure.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op TwitterFacebook en Instagram.

English Deutsch